Dispositivos e acessórios
Tarte Bourguignonne
Preparação 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Pastry
-
butter cold, diced, plus extra for greasing85 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water ice cold100 g
Filling
-
100 g Cheddar cheese, cut in piecesGruyère cheese cut in pieces100 g
-
onions quartered300 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
beef mince400 g
-
ground black pepper¼ tsp
White Sauce
-
plain flour40 g
-
unsalted butter diced40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.5 g
Energia
2339 kJ /
559 kcal
Gordura
32.2 g
Hidratos de carbono
44.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COOKING FOR A CROWD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Bacon Roly-polies
1h
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Quiche Lorraine
45min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2h 5min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Cheese crackers
2h 30min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min