Dispositivos e acessórios
Leftover Roast Patties with Egg
Preparação 25min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh chives cut in pieces (4 cm)10
-
leftover roast beef cut in pieces200 g
-
leftover roast potatoes200 g
-
leftover roast vegetables200 g
-
creamed horseradish1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
olive oil for frying2 tsp
-
eggs medium or large4
-
salad for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23 g
Energia
1517 kJ /
364 kcal
Gordura
23 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spam Fritters with Tomato Sauce
50min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 30min
Lasagne Bolognese
1h 45min
Cottage Pie
1h 10min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1h 5min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Italian Rice Cake - Torta di riso
8h 30min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1h 40min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min