Versões compatíveis
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
- 10 g butter, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, preferably organic, grated zest and juice
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
-
200
g spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
ou 200 g cream cheese - 2 pinches ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 27 g
- Gordura
- 48 g
- Fibra
- 4 g
Receitas alternativas
Spaghetti carbonara
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Creamy mushroom soup
20min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Cod with citrus butter
50min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Chinese pork with vegetables
1hod. 20min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h