Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola

Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola

3.8 5 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions

Ingredientes

Aromatic Granola
  • olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • whole mixed nuts (e.g. almonds, walnuts, hazelnuts)
    200 g
  • stale bread diced (approx. 1 cm)
    300 g
  • mixed seeds (e.g. pumpkin seeds, sunflower seeds, sesame seeds)
    100 g
  • curry powder (hot)
    1 tsp
  • balsamic vinegar
    40 g
  • honey
    30 g
Vegetable and Nettle Cream Soup
  • leeks
    150 g
  • onions
    200 g
  • green asparagus
    150 g
  • courgettes
    600 g
  • fresh root ginger thinly sliced
    15 g
  • water
    600 g
  • salt or to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • whole allspice berries
    1 tsp
  • olive oil
    30 g
  • nettles
    50 g
  • fresh mixed herbs to taste, cut in pieces

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 676 mg
Proteína 22 g
Energia 2659 kJ / 635 kcal
Gordura 41 g
Fibra 10.1 g
Gordura saturada 5 g
Hidratos de carbono 38 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...