Dispositivos e acessórios
Sunday lamb roast (MEATER®)
Preparação 15min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
-
anchovy fillet6
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted green olives40 g
-
garlic cloves3
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
854 mg
Proteína
78.3 g
Energia
4766.9 kJ /
1135 kcal
Gordura
84.6 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
31.9 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pineapple and orange glazed ham
2h
Steamed greens with lemon feta
20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Jalapeño poppers
35min
Mushroom sauce
20min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Chicken Waldorf salad
40min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Diane sauce
20min