Dispositivos e acessórios
Sunday lamb roast (MEATER®)
Preparação 15min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
-
anchovy fillet6
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted green olives40 g
-
garlic cloves3
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
854 mg
Proteína
78.3 g
Energia
4766.9 kJ /
1135 kcal
Gordura
84.6 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
31.9 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hollandaise sauce
15min
Beef stroganoff
35min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3h 35min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Harissa lamb with green couscous
40min
Chilli crab pasta
35min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40min