Dispositivos e acessórios
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Preparação 10min
Total 6h 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
520 mg
Proteína
29 g
Energia
3090 kJ /
739 kcal
Gordura
30 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Macadamia Chocolate Cookies
Nenhuma avaliação
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Raspberry crumble bars
40min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min