Dispositivos e acessórios
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Preparação 10min
Total 6h 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
520 mg
Proteína
29 g
Energia
3090 kJ /
739 kcal
Gordura
30 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Salted Caramel Ice Cream
Nenhuma avaliação
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min
Fish Tacos
45min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4h 40min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min
Banana bread with chai crème fraîche
1h 35min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min