Dispositivos e acessórios
Sago plum pudding
Preparação 15min
Total 28h 15min
8 portions
Ingredientes
-
sago80 g
-
full cream milk for soaking520 g
-
unsalted butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith1
-
dark brown sugar180 g
-
breadcrumbs70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
pitted dates60 g
-
dried figs60 g
-
dried apricots30 g
-
dried apple30 g
-
dried currants30 g
-
glacé cherries30 g
-
sultanas50 g
-
ground allspice1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg1
-
water1700 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
387.1 mg
Proteína
5.3 g
Energia
1300 kJ /
309 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
55.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Wasabi mayonnaise
10min
Coleslaw
10min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Gin and lime pie
3h 10min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Pavlova
6h
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Buttermilk scones
35min