Dispositivos e acessórios
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut into halves and cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
thickened cream100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
flaked almonds toasted or unsalted pistachio nuts, toasted50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1480 kJ /
354 kcal
Gordura
25 g
Fibra
5.3 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Rice pureé with fruit (fresh rice cereal)
10min
Cauliflower gratin
1h
Soubise Sauce
30min
Pear and burghul salad
40min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Mediterranean carrot fritters
1h
Pear berry cereal
10min
Hazelnut torte
3h 15min
Risotto verde
45min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h