Dispositivos e acessórios
Traditional cocktail sauce
Preparação 5min
Total 5min
390 g
Ingredientes
-
grapeseed oil250 g
-
egg room temperature1
-
lemon juice2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Tabasco® sauce5 drops
-
tomato sauce35 g
-
double cream45 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 gram
Sódio
92.6 mg
Proteína
0.5 g
Energia
546 kJ /
130 kcal
Gordura
14 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy cream
15min
Hollandaise sauce
15min
Oysters with lime granita
5min
Apple, leek and sage sauce
15min
Tartare sauce
10min
Duck and cherry salad
45min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Béarnaise sauce
10min
Satay sauce
15min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Hedgehog honeycomb slice
2h 35min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min