Dispositivos e acessórios
Peppercorn sauce
Preparação 5min
Total 20min
14 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
54.5 mg
Proteína
0.4 g
Energia
227.9 kJ /
54.3 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauces and Marinades
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemon and caper aioli
15min
Tartare sauce
10min
Crème brûlée
7h
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Thai red chicken curry
30min
Chocolate mousse
3h 20min
Traditional gravy
25min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Diane sauce
20min