Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów

Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów

4.7 33 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
20 porcji

Ingredientes

  • 300 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
    300 g czekolady deserowej, pokrojonej na kawałki
  • 150 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 160 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 300 g masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porcję

Sódio 14 mg
Proteína 2.1 g
Energia 1119.9 kJ / 267.7 kcal
Gordura 23.9 g
Fibra 1.9 g
Gordura saturada 14.7 g
Hidratos de carbono 11.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...