Dispositivos e acessórios
Plum brioche buns
Preparação 20min
Total 2h 30min
16 pieces
Ingredientes
Crumble
-
baker's flour50 g
-
white sugar50 g
-
unsalted butter40 g
Brioche
-
milk250 g
-
white sugar100 g
-
dried instant yeast10 g
-
baker's flour plus extra to dust520 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs separated2
-
unsalted butter cut into pieces, softened80 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
27.6 mg
Proteína
6.2 g
Energia
1048.2 kJ /
250.5 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
38.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate Basque cheesecake
2h
Lemon curd
20min
Dubai pistachio chocolate balls
1h 45min
Lime and coconut mini bundts
40min
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Date and oat milk
20min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Dubai Chocolate Bar
2h 20min