Versões compatíveis
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 - 450 g zucchini, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 200 - 250 g sweet potato, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- ½ tsp salt, to sprinkle, plus extra to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus an extra 10 g
- water, to cover
- 80 g onion
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 100 g fresh mushrooms, sliced
- ½ - 1 teaspoon harissa paste
- 4 eggs
- dried chilli flakes, to sprinkle
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1027.5 kJ / 245.6 kcal
- Proteína
- 10.5 g
- Hidratos de carbono
- 17.7 g
- Gordura
- 14.9 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sódio
- 419 mg
Receitas alternativas
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Zoodles with Broccoli Pesto
Brak ocen
Dairy-free Stained-glass Orange Biscuits
2 Std. 10 Min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 Std.
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1h
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 Min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 Std. 25 Min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min