
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Flaky pastry
- 150 g unsalted butter cold, cut into pieces (1-2 cm)
- 300 g plain flour plus extra to dust
- 90 g cold water
- ½ tsp sea salt
Topping
- 350 g zucchini trimmed (2-3 zucchini - see Tips)
- 350 g Roma tomatoes ripe but firm (whole to fit feeder tube - see Tips)
- 60 - 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 190 g sun dried tomatoes drained
- 30 g water
- 10 g fresh chives finely chopped
- ½ tsp sea salt plus extra to season
- plain flour to dust
- ground black pepper to season
- milk to glaze
- fresh basil leaves to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 387.1 kcal / 1619.6 kJ
- Proteína
- 11.9 g
- Gordura
- 19.1 g
- Hidratos de carbono
- 45.3 g
- Fibra
- 4.9 g
- Gordura saturada
- 11.5 g
- Sódio
- 440.6 mg
Receitas alternativas
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Crunchy broccoli salad with speck
10min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2h 40min
I love U fruit and seed bars
35min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Zucchini cheddar slice
45min
Spinach and leek frittata
40min