Dispositivos e acessórios
Yoyo slice
Preparação 1h 30min
Total 2h 30min
10 portions
Ingredientes
Filling
-
full cream milk500 g
-
semolina50 g
-
white sugar150 g
-
unsalted butter softened250 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Prune jam
-
pitted prunes300 g
-
water100 g
-
lemon juice1 tbsp
Pastry
-
unsalted butter softened250 g
-
plain flour500 g
-
egg1
-
icing sugar plus extra for dusting60 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
honey2 tbsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
167.3 mg
Proteína
9.3 g
Energia
3219 kJ /
769.4 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
26.7 g
Hidratos de carbono
88 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brioche
5h
Rice pudding
50min
Baguette
3h 45min
Homemade cheese slices
1h 15min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Granini slice
2h 15min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Lamingtons
1h 10min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min