Dispositivos e acessórios
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
Preparação 20min
Total 2h 35min
12 portions
Ingredientes
Mixed berry jam
-
lemon zest and flesh only1
-
fresh mixed berries (e.g raspberries, blackberries, blueberries - see Tips)500 g
-
Rapadura sugar250 g
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped1
Pastry
-
butter chilled, cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
plain flour plus extra to dust300 g
-
egg yolks3
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
plain flour for dusting
-
plain flour to dust
-
full cream milk to brush30 g
-
shredded coconut toasted, to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
19.2 mg
Proteína
4.3 g
Energia
1413.3 kJ /
336.5 kcal
Gordura
13.6 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
48.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Budget friendly Italian
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tiramisu
5h 20min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Ricotta gnocchi
2h
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Nenhuma avaliação
Gluten free madeleines
4h 25min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Gnocchi
1h 40min
Yoghurt cake
1h 40min
Milanese risotto
25min
Taramasalata
15min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Festive fruit cake
30h 55min