Dispositivos e acessórios
Chicken liver pâté
Preparação 10min
Total 2h 20min
7 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
brown onion½
-
butter plus extra, melted, for covering40 g
-
chicken livers washed500 g
-
tomato paste30 g
-
brandy30 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
pouring (whipping) cream2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
93.4 mg
Proteína
12.6 g
Energia
706.1 kJ /
168.1 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
1.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mayonnaise
5min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Pâtè with Riesling
3h
Smoked trout pâté
3h 15min
Chicken Liver Pate
25min
Baked pâté
3h
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Chicken and port pâté
1h 30min
Tomato ketchup
1h 25min
Hungarian goulash
1h 30min
Cream of tomato soup
25min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min