Dispositivos e acessórios
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
694 mg
Proteína
2.5 g
Energia
940.1 kJ /
224.7 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
21.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
12h 25min
Baked Rice with Grated Apples
50min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Rich Tomato Sauce
30min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Broccoli and Apple Salad
5min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Sumac-spiced Houmous
5min