Dispositivos e acessórios
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
694 mg
Proteína
2.5 g
Energia
940.1 kJ /
224.7 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
21.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aubergine and Lentil Salad
40min
Date and Nut Balls
20min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Courgetti Carbonara
40min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min