Dispositivos e acessórios
Pistachio cheesecakes with mango
Preparação 35min
Total 2h 30min
6 portions
Ingredientes
-
40 g hazelnuts, plus extra to garnishpistachio nuts, unsalted plus extra to garnish40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra to garnish8
-
cornflour (30 g)2 tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime, preferably organic zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
1906 kJ /
455 kcal
Gordura
31 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Tofu stew
30min
Choux pastry
2h
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Whipped cream
10min
Vanilla sugar
72h
Boiled eggs
20min
Chopped vegetable salad
10min
Fruit nectar
10min
Apple tart
1h
Apple strudel
1h 45min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1h 10min