Dispositivos e acessórios
Pistachio cheesecakes with mango
Preparação 35min
Total 2h 30min
6 portions
Ingredientes
-
40 g hazelnuts, plus extra to garnishpistachio nuts, unsalted plus extra to garnish40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra to garnish8
-
cornflour (30 g)2 tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime, preferably organic zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
1906 kJ /
455 kcal
Gordura
31 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Pork Ball Soup With Cabbage
Nenhuma avaliação
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Strawberry champagne cake
3h 10min
Gazpacho
1h 15min
Crème caramel (flan)
3h
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Sicilian Caponata
30min
Natillas
1h
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9h 15min
Cream of Asparagus Soup
15min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Fluffy ricotta pancakes
35min