Dispositivos e acessórios
Russian beetroot salad
Preparação 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
canned sauerkraut (opcional)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opcional)20 g
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
583 kJ /
139 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Asparagus cream soup
30min
Steamed Fennel Bulbs
20min
Sautéing Turkey Cubes
Nenhuma avaliação
Chicken with Peppers
1h
Asparagus Stem Soup
55min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Artichokes Romana
50min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Fish soup
40min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Ratatouille
40min