Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Peeling potatoes
- 700 g floury potatoes, unpeeled, fitting through hole in mixing bowl lid
- 600 g water
Curry potato soup
- 120 g onions, halved
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
-
200
g bacon cubes (opcional)
ou 200 g sausage, sliced (1 cm) (opcional) - 1 tbsp curry powder
- 800 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 2 tsp chicken stock paste, homemade - 1 dried bay leaf
- 1 tbsp dried marjoram
- 3 allspice berries (opcional)
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
60 - 80
g cream, min. 30% fat
ou 80 - 100 g coconut milk, canned - fresh parsley leaves, roughly chopped, to garnish
- bread, cut in slices, for serving (opcional)
- cream, min. 30% fat, for drizzling
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1227.3 kJ / 293.4 kcal
- Proteína
- 4.9 g
- Hidratos de carbono
- 37.7 g
- Gordura
- 14.7 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 674 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 Min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Bloodshot Devilled Eggs
40 min
Salt cod gratin
50 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Pea and mint soup
20 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min