Curry potato soup
TM6

Curry potato soup

4.3 (12 avaliações )

Ingredientes

Peeling potatoes

  • 700 g floury potatoes, unpeeled, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 600 g water

Curry potato soup

  • 120 g onions, halved
  • 120 g carrots, cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 200 g bacon cubes (opcional)
    ou 200 g sausage, sliced (1 cm) (opcional)
  • 1 tbsp curry powder
  • 800 g water
  • 2 tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 2 tsp chicken stock paste, homemade
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tbsp dried marjoram
  • 3 allspice berries (opcional)
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 60 - 80 g cream, min. 30% fat
    ou 80 - 100 g coconut milk, canned
  • fresh parsley leaves, roughly chopped, to garnish
  • bread, cut in slices, for serving (opcional)
  • cream, min. 30% fat, for drizzling

Nutrição
por 1 portion
Energia
1227.3 kJ / 293.4 kcal
Proteína
4.9 g
Hidratos de carbono
37.7 g
Gordura
14.7 g
Gordura saturada
5.2 g
Fibra
6.3 g
Sódio
674 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas