Dispositivos e acessórios
Spicy tuna dip
Preparação 5min
Total 5min
10 portions
Ingredientes
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (opcional) in oil3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
194.5 mg
Proteína
5.9 g
Energia
498.7 kJ /
119.2 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
5.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Boosted Super Green Juice
10min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Banana bread
1h 40min
Placki
40min
Roasted fennel dip
35min
Burnt orange marmalade
14h 20min