
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g pitted black olives premium quality
- 1 tsp baby pickled capers
- 1 anchovy fillet
- 1 tsp fresh thyme leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil plus extra to brush
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- 1 baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted
- 100 g tomatoes deseeded and cut into small pieces
- 5 - 6 fresh basil leaves torn
- 80 g feta cheese crumbled, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 138.3 kcal / 580.9 kJ
- Proteína
- 3.8 g
- Gordura
- 8.6 g
- Hidratos de carbono
- 10.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Sódio
- 349 mg
Receitas alternativas
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Oysters with lime granita
5min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Caesar salad dressing
10min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
French dressing
5min
Tzatziki dip
15min