Dispositivos e acessórios
Harissa yoghurt dressing
Preparação 5min
Total 5min
265 g
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 265 g
Sódio
1033.2 mg
Proteína
18.5 g
Energia
747.5 kJ /
178.7 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dressings
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Sweet potato lentil pie
50min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Warm satay bowl
1h 10min
Gambas
10min