
Dispositivos e acessórios
Pea shakshuka with bacon dust
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)150 g
Pea purée
-
water700 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
frozen peas330 g
-
eggs4
-
sea salt to season
-
sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways130 g
-
goats cheese cut into pieces, to serve
-
pea shoots to serve
-
sourdough bread toasted (optional)4 slices
Nutrição por 1 portion
Energia
730.6 kcal /
3056.9 kJ
Proteína
34.3 g
Gordura
26.9 g
Hidratos de carbono
87.7 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
10 g
Sódio
1251.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Summer Harvest
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia