Pea shakshuka with bacon dust

Pea shakshuka with bacon dust

4.8 10 avaliações
Preparação 10min
Total 55min
4 portions

Ingredientes

Bacon dust
  • rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
    150 g
Pea purée
  • water
    700 g
  • Vegetable stock paste to taste (see Tips)
    1 - 2 tsp
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
    1
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • frozen peas
    330 g
  • eggs
    4
  • sea salt to season
  • sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways
    130 g
  • goats cheese cut into pieces, to serve
  • pea shoots to serve
  • sourdough bread toasted (optional)
    4 slices

Nutrição por 1 portion

Energia 730.6 kcal / 3056.9 kJ
Proteína 34.3 g
Gordura 26.9 g
Hidratos de carbono 87.7 g
Fibra 8.2 g
Gordura saturada 10 g
Sódio 1251.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...