Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Proteína
- 34.3 g
- Hidratos de carbono
- 87.7 g
- Gordura
- 26.9 g
- Gordura saturada
- 10 g
- Fibra
- 8.2 g
- Sódio
- 1251.2 mg
Receitas alternativas
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Poppy seed torte
5hod.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Linzer torte
5h 10min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 godz. 10 min
Zucchini, Brie and basil soup
35min