
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt to season
- 130 g sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese cut into pieces, to serve
- pea shoots to serve
- 4 slices sourdough bread toasted (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 730.6 kcal / 3056.9 kJ
- Proteína
- 34.3 g
- Gordura
- 26.9 g
- Hidratos de carbono
- 87.7 g
- Fibra
- 8.2 g
- Gordura saturada
- 10 g
- Sódio
- 1251.2 mg
Receitas alternativas
Radish Carpaccio with Cod (TM6)
Nenhuma avaliação
Shakshuka
50min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Ukrainian dressed herrings
1h
Bananas with coconut cinnamon sauce
30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Spicy eggs with tomato sauce
30min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
25h 20min
Berry and polenta porridge
20min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min