Dispositivos e acessórios
Pea shakshuka with bacon dust
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)150 g
Pea purée
-
water700 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
frozen peas330 g
-
eggs4
-
sea salt to season
-
sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways130 g
-
goats cheese cut into pieces, to serve
-
pea shoots to serve
-
sourdough bread toasted (optional)4 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1251.2 mg
Proteína
34.3 g
Energia
3056.9 kJ /
730.6 kcal
Gordura
26.9 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
87.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Harvest
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Green egg whites and ham omelette
35min
Sourdough soup (White borscht)
96h 30min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Mushroom and kale risotto
55min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Falernum syrup
48h 20min
Elderflower Basil Gin Fizz
10min
Mashed pea and corn slice
40min
Asparagus and pea omelette
20min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min