![Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154645.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g carrots, cut in pieces
- 300 g leeks, cut in pieces
- 200 g turnips, cut in pieces
- 100 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 800 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground pepper, plus extra to taste
- 200 g fresh baby spinach
- 40 g butter, cut in pieces
- 100 g tomatoes, diced
- 8 eggs, chilled (see tip)
- 400 g white bread, toasted, cut in strips
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1169 kJ / 279 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 34 g
- Gordura
- 9 g
- Fibra
- 5.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Minestrone
45min
Vegetable soup
35min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Vegetable Soup
35min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Cabbage soup
50 мин.
Leek and potato soup
45min
Pumpkin soup
35min
Pumpkin and ginger soup
35min