
Dispositivos e acessórios
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Flatbread
-
extra virgin olive oil20 g
-
water150 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour300 g
-
salt½ tsp
Topping
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum cut into slices (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
haloumi or feta cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Nutrição por 1 portion
Energia
684.1 kcal /
2862 kJ
Proteína
19.7 g
Gordura
35.1 g
Hidratos de carbono
74 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
12.4 g
Sódio
713 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Spiralize your life (TM6)
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Chunky Guacamole
10min
Margarita
5min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Passion fruit mojito mocktail
15min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Teriyaki sauce
25min
Energy breakfast bars
Nenhuma avaliação
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40min