Dispositivos e acessórios
Brinjal (eggplant pickle)
Preparação 10min
Total 1h 30min
1010 g
Ingredientes
-
fresh ginger peeled and cut into slices (2 mm)30 g
-
fresh long green chilli cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground turmeric2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
malt vinegar150 g
-
brown sugar110 g
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds1 ½ tsp
-
vegetable oil or light olive oil130 g
-
sea salt1 tbsp
-
eggplant cut into pieces (1 cm)600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1010 g
Sódio
9237.1 mg
Proteína
10.1 g
Energia
7423 kJ /
1767 kcal
Gordura
136.4 g
Fibra
20.2 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
126.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Plum and cherry paste
5h 15min
Plum paste
1h
Chunky basil pesto dip
10min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Curry powder
10min
Hommus
15min
Madras curry powder
15min
Marinated capsicum
55min
Dukkah
25min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min