Dispositivos e acessórios
Baked salmon with spiralized zucchini
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)800 g
-
lemons 1 x 1/2 cut into thin slices1 ½
-
skinless salmon fillet (approx. 150-200 g each)4
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
fresh parsley cut into pieces, plus extra leaves to garnish20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes (in oil), drained and reserving 30 g of the oil100 g
-
ground cayenne pepper (optional)½ tsp
-
water500 g
-
canned borlotti beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
818.9 mg
Proteína
43.4 g
Energia
2309.9 kJ /
552.1 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
13.6 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
41.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize - Autumn/Winter
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sunday lamb roast
Nenhuma avaliação
Pizza in Bianco
1h 20min
Caprese omelette
30min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Egg Salad Sandwiches
35min
Chicken pizzaiola
50min
Potato pancakes
45min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4h
Energy breakfast bars
40min
High protein peanut banana shake
5min