Dispositivos e acessórios
Skirt Steak Spiralized Salad
Preparação 20min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
zucchini ends trimmed85 g
-
yellow summer squash ends trimmed60 g
-
carrots peeled140 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
garlic cloves thinly sliced3
-
ginger, fresh peeled, thinly sliced5 cm
-
shiitake mushroom, fresh thinly sliced115 g
-
Chinese five-spice powder plus extra to season veggies, to taste1 tbsp
-
green onions trimmed, cut on bias4
-
salt to taste1 tsp
-
beef skirt thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)230 g
-
hoisin sauce60 g
-
sesame oil2 tsp
-
baby spinach, fresh140 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
647.8 mg
Proteína
30 g
Energia
2712.9 kJ /
648.4 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
36.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1h 35min
Roasted Potato Salad
1h
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
All-Purpose Meat Rub
5min
Iced Ginger Latte
10min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min