Dispositivos e acessórios
Korean Fried Chicken
Preparação 30min
Total 3h 10min
4 portions
Ingredientes
Chicken
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, and thinly sliced½ in.
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken wings35 oz
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger peeled and thinly sliced½ in.
-
light brown sugar1 ½ oz
-
rice vinegar2 oz
-
honey2 oz
-
Korean chili paste (gochujang) to taste1 - 2 oz
-
ketchup1 oz
-
soy sauce, dark½ oz
-
sesame oil½ oz
-
oil for deep frying
-
sesame seeds to garnish1 tbsp
-
green onions thinly sliced, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1903.5 mg
Proteína
48.6 g
Energia
3116 kJ /
744.7 kcal
Gordura
38.7 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
51.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Laing
1h 50min
Swedish Meatballs with Gravy
30min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Gut Immunity Shot
5min
Fish Ceviche
3h 25min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Chicken Nuggets
45min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Jersey Beef
30min
Cilantro Lime Sauce
10min
Meat Sauce
1h 45min
Ground Beef Taco Filling
25min