Dispositivos e acessórios
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Preparação 25min
Total 1h
5 portion
Ingredientes
-
smoked paprika2 tbsp
-
chili flakes, dried½ tsp
-
dried tarragon1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
sugar1 tsp
-
pork loin (see Tip)35 oz
-
potatoes (i.e. Idaho), peeled, cubed (1 in.)32 oz
-
5 oz watervegetable stock5 oz
-
whole milk3 oz
-
unsalted butter cubed2 oz
-
fresh ground black pepper to taste
-
salt to taste1 tsp
-
arugula leaves to serve3 oz
-
cherry tomato halved, to serve20 - 25
-
balsamic vinegar to drizzle
-
fresh parsley, leaves only chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
623.2 mg
Proteína
47.4 g
Energia
2796.3 kJ /
668.3 kcal
Gordura
33.4 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
44.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Turkey Taco Meat Filling
35min
Shrimp Scampi
40min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Beef Stroganoff
40min
Musubi a Hawaiian Snack
30min
Spidey Chicken à la King
40min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Meat Sauce
1h 45min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Loaded Potato Soup
30min