Dispositivos e acessórios
Meatballs with tomato sauce
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut in pieces40 g
-
milk80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (opcional)1
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
oil for greasing
Tomato sauce
-
garlic clove1
-
onions cut in halves50 - 80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
crushed tomatoes, canned600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
27 g
Energia
1507 kJ /
359 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9h 25min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Raspberry and basil sangria
40min
Mojito
5min
Raspberry and Basil Sangria
Nenhuma avaliação
Pickled Grated Carrots
45min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Aperol® Spritz
10min
Candied Strawberries
35min
Gulab jamun (Jumbo)
1h 30min
Sgroppino
5min