Dispositivos e acessórios
Pizza Margherita
Preparação 25min
Total 2h 10min
4 portions
Ingredientes
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing
-
water room temperature220 g
-
1 tsp diastatic malt powdersugar1 tsp
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting400 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
salt1 tsp
Margherita topping
-
mozzarella cut into pieces200 g
-
chopped tomatoes, canned250 g
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces10 - 15
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
2544 kJ /
607 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
78 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pizza Margherita
2h 10min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Nenhuma avaliação
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20min
Falafel Waffle
40min
Classic madeleines
24h 30min
Faworki (crostoli)
2h
Pizza Diavola
1h 30min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Breakfast Bread Pudding
50min
Omelette
30min
Pizza Marinara
1h 35min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min