Dispositivos e acessórios
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Preparação 10min
Total 20min
730 g
Ingredientes
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 730 g
Sódio
5748.6 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
74.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Barley malt powder
97h 40min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Warming turmeric and ginger drink
10min
Flammkuchen with dates and bacon
1h 20min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Giardiniera
72h 20min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Strawberry protein milkshake
10min
Mother sourdough starter
108h 20min
Flat bread
25min
No-bake mango cheesecake
24h 20min