Dispositivos e acessórios
Couscous with Lamb and Vegetables
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
cilantro roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley, leaves only4 sprigs
-
onions quartered4 oz
-
lamb shoulder cut into pieces (1½ in.)16 - 17 ½ oz
-
salt divided3 tsp
-
freshly ground black pepper to taste½ tsp
-
olive oil divided2 oz
-
carrots5 oz
-
turnips3 oz
-
zucchini7 oz
-
couscous10 ½ oz
-
water divided29 ½ oz
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
dried ground ginger1 tsp
-
raisins3 ½ oz
-
canned garbanzo bean drained9 oz
-
ground saffron1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35.1 g
Energia
3835.4 kJ /
916.7 kcal
Gordura
43 g
Hidratos de carbono
101 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2h
Steamed Rice
25min
Crêpes
1h 15min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Nenhuma avaliação
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Chocolate Marquise
4h 55min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Nenhuma avaliação
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min
French Toast Waffles
30min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min