Dispositivos e acessórios
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
Preparação 30min
Total 1h 45min
10 portions
Ingredientes
-
pudding rice250 g
-
whole milk800 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rum (opcional) to taste2 - 3 Tbsp
-
raisins (opcional) to taste2 - 3 Tbsp
-
tart apples peeled, cored, quartered600 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
caster sugar plus extra for sprinkling80 g
-
medium eggs5
-
freshly squeezed lemon juice (see tip)1 tsp
-
ground cinnamon (opcional)½ tsp
-
flaked almonds100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
98.1 mg
Proteína
10.3 g
Energia
1600.2 kJ /
382.5 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
43.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spaghetti Bloody Brain
13h 30min
Peach and custard cream muffins
50min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Lemonade
5min
Spiced Apple Pie (TM5)
Nenhuma avaliação
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Nenhuma avaliação
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Banana and Pear Crumble
30min
Caesar Salad Dressing
5min
Jaffa muffin
40min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min