Dispositivos e acessórios
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
Preparação 35min
Total 6h 10min
12 pieces
Ingredientes
White Chocolate Ganache
-
white chocolate small pieces or callets250 g
-
whipping cream125 g
Raspberry Filling
-
300 g frozen raspberriesraspberries300 g
-
caster sugar30 g
Craquelin
-
unsalted butter diced, soft80 g
-
Demerara sugar70 g
-
plain flour80 g
Choux
-
water250 g
-
unsalted butter diced90 g
-
caster sugar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
medium eggs4
Whipped Ganache
-
mascarpone cold250 g
Assembly
-
icing sugar (opcional) for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
231.9 mg
Proteína
7.7 g
Energia
2102.3 kJ /
502.5 kcal
Gordura
35.2 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
20.8 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spicy Chicken with Spiralized Zucchini Noodles
40min
Red Velvet Cake
1h 20min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Creamy Feta Dip
5min
Triple Chocolate Muffins
50min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4h 15min
Charlotte Russe
3h
Gingerbread Spice Mix
5min
Sweet Pastry Tartlets
1h 45min
Number Cake
2h
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Irish Shortbread
1h