Dispositivos e acessórios
Lamb with Rosemary Potatoes
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
leg of lamb semi-boneless28 oz
-
fresh rosemary4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
water divided38 oz
-
Yukon gold potatoes small or cut in quarters28 oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 oz
-
ground smoked paprika½ tsp
-
honey½ oz
-
olive oil1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1010.7 mg
Proteína
41.1 g
Energia
2742.6 kJ /
655.5 kcal
Gordura
36.4 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
40.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Strawberry Milkshake
5min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min
Dirty Rice
1h 5min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Tropical Smoothie
5min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Protein Shake
5min
Orange Cream Popsicle
8h 15min
Lasagna
2h 30min
Boosted Super Green Juice
10min
Purple Power Smoothie
5min