Dispositivos e acessórios
Steamed Cod Over Greens
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
cod fillets 4-5 oz each4
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Brussels sprouts trimmed8 oz
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced3 oz
-
chicken stock low sodium10 oz
-
lemon zest only1
-
toasted pine nuts to garnish4 tbsp
-
lemon wedges, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1091 mg
Proteína
28 g
Energia
1025 kJ /
245 kcal
Gordura
11 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Bolognese Sauce
1h 10min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min