Dispositivos e acessórios
Lamb with Rosemary Potatoes
Preparação 15min
Total 1h
4 portion
Ingredientes
-
lamb leg, boneless semi-boneless795 g
-
rosemary, fresh4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground divided1 tsp
-
water divided38 g
-
potato, waxy small or cut in quarters795 g
-
garlic clove1
-
rosemary, fresh leaves only30 g
-
paprika, smoked, ground½ tsp
-
honey15 g
-
olive oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1011.1 mg
Proteína
41.2 g
Energia
2766.4 kJ /
661.2 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
13.6 g
Hidratos de carbono
40.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Road to Rome
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Meatloaf with Mushroom Sauce
Nenhuma avaliação
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Easy Beefy Mac and Cheese
20min