Dispositivos e acessórios
Lamb with Rosemary Potatoes
Preparação 15min
Total 1h
4 portion
Ingredientes
-
lamb leg, boneless semi-boneless795 g
-
rosemary, fresh4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground divided1 tsp
-
water divided38 g
-
potato, waxy small or cut in quarters795 g
-
garlic clove1
-
rosemary, fresh leaves only30 g
-
paprika, smoked, ground½ tsp
-
honey15 g
-
olive oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1011.1 mg
Proteína
41.2 g
Energia
2766.4 kJ /
661.2 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
13.6 g
Hidratos de carbono
40.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Road to Rome
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Mac and Cheese (TM7)
20min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4h 30min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Nessuna valutazione
Tomato and Feta Pasta
50min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min