
Dispositivos e acessórios
Snapper with Spiced Oil
Preparação 15min
Total 25min
2 portion
Ingredientes
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Nutrição por 1 portion
Energia
644.9 kcal /
2698.1 kJ
Proteína
56.5 g
Gordura
38.4 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
6.2 g
Sódio
184.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá