Dispositivos e acessórios
Snapper with Spiced Oil
Preparação 15min
Total 25min
2 portion
Ingredientes
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
184.8 mg
Proteína
56.5 g
Energia
2698.1 kJ /
644.9 kcal
Gordura
38.4 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Garlic mushrooms
20min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Shrimp Scampi
40min
Browned pork mince
20min
Ginger Fried Rice
15min
Shredded Lettuce
10min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Nenhuma avaliação
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1h 20min
Tuna Deviled Eggs
40min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1h 50min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min