Dispositivos e acessórios
Snapper with Spiced Oil
Preparação 15min
Total 25min
2 portion
Ingredientes
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
184.8 mg
Proteína
56.5 g
Energia
2698.1 kJ /
644.9 kcal
Gordura
38.4 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Tomato Beef Casserole
40 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 h 30 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
No ratings
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Mock Fin Soup
35 min
Citrus dust
4 h 10 min
Brown Rice Congee
30 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min
Stewed vegetables
45 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 h 10 min
Cantonese Steamed Fish
40 min