Dispositivos e acessórios
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 portion
Ingredientes
-
pork belly meat, boneless, with rind735 g
-
mustard45 - 60 g
-
salt divided, to taste7 pinches
-
black pepper, ground2 - 3 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
caper, pickled drained60 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
water995 g
-
rice, white, long-grain255 g
-
carrot cut into half moons (1.5 cm)285 g
-
red bell pepper cut into pieces (2.5 cm)140 g
-
yellow pepper cut into pieces (1 in.)140 g
-
zucchini cut into pieces (2.5 cm)395 g
-
garlic clove2
-
honey140 g
-
45 g soy saucetamari sauce45 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1520.5 mg
Proteína
26.4 g
Energia
6195.9 kJ /
1480.9 kcal
Gordura
110 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
37.4 g
Hidratos de carbono
97.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Korean Fried Chicken
3h 10min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Nenhuma avaliação
Jersey Beef
30min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2h 40min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Browned Pork Rice
1h