Dispositivos e acessórios
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Zoodles
-
carrots medium-sized (approx. 2-3 large), ends trimmed340 g
-
zucchini medium-sized (approx. 2), ends trimmed, if necessary to fit blade width340 gram
Ginger Chicken
-
sugar30 g
-
cornstarch1 tbsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
rice vinegar30 g
-
mirin1 g
-
tahini30 g
-
soy sauce85 g
-
cayenne pepper, dried, flake to taste1 - 2 tsp
-
chicken thigh, skinless, boneless organic, cut into pieces (2 in.)595 g
-
sesame oil1 tbsp
-
ginger, fresh peeled, cut into pieces30 g
-
jalapeño pepper stem removed, cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
water995 g
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
cilantro, fresh chopped, to garnish
-
green onion thinly sliced, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1547.2 mg
Proteína
26.4 g
Energia
1676.5 kJ /
400.7 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
24.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Must Have Accessories - CA
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30min
Caprese Frittata
30min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1h 10min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Lemon Garlic Chicken
30min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min