Dispositivos e acessórios
Summer Squash Flatbread
Preparação 20min
Total 50min
12 pieces
Ingredientes
-
all-purpose flour plus extra to dust8 ½ oz
-
whole wheat flour3 oz
-
water6 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt divided½ tsp
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
garlic cloves2
-
green onions white and green parts, divided3
-
ricotta cheese6 oz
-
whole milk1 oz
-
red pepper flake (opcional)¼ tsp
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
yellow squash thinly sliced rounds2 oz
-
zucchini thinly sliced rounds2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
6 g
Energia
669 kJ /
160 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Servings
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tortilla Soup
25min
Tzatziki
20min
Apple Sauce
20min
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Scalloped Potatoes
2h 30min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Honey Glazed Carrots
30min
Vegetarian Chili
50min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Texas Cornbread
35min