Dispositivos e acessórios
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
Preparação 25min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
white wine50 g
-
chicken breast fillet, skinless4
-
fine sea salt plus extra for seasoning¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mortadella4 slice
-
Fontina cheese4 slice
-
12 green beansasparagus halved (approx. 8 spears)125 g
-
onions quartered100 g
-
fresh mushrooms halved200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
oil for frying
-
water1000 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¾ tsp
-
dried pasta rigatoni300 g
-
fresh parsley leaves chopped
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
951.3 mg
Proteína
60 g
Energia
3161.6 kJ /
755.7 kcal
Gordura
27.3 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
62.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken and Mushroom Rice
55min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Browned Pork Rice
1h
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1h 10min
Blue Hawaii
10min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min
Egg and Onion
25min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Spaghetti Carbonara
40min