Dispositivos e acessórios
Couscous with Lamb and Vegetables
Preparação 10min
Total 50min
4 portion
Ingredientes
-
cilantro, fresh roughly chopped4 sprigs
-
parsley leaf, fresh4 sprigs
-
onion quartered115 g
-
lamb shoulder meat (bone in or boneless) cut into pieces (1½ in.)450 - 500 g
-
salt3 tsp
-
black pepper, freshly ground to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrot140 g
-
turnip85 g
-
courgette200 g
-
couscous300 g
-
water840 g
-
cinnamon, ground1 ½ tsp
-
ginger, dried, ground1 tsp
-
raisin, all varieties100 g
-
chickpea, canned drained255 g
-
saffron, ground1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35.2 g
Energia
3877.4 kJ /
926.7 kcal
Gordura
43.9 g
Hidratos de carbono
101.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Molten Lava Cake
45min
Old fashioned apple mocktail
1h 5min
Caramel Sauce
Nenhuma avaliação
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1h
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Angolan fish stew (Calulu)
50min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Chicken and avocado risoni salad
40min