Dispositivos e acessórios
Duck, apricot and pine nut pastilla.
Preparação 35min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut in halves100 g
-
olive oil for greasing
-
ground cumin to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for garnish
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
duck breast, skinless, boneless cut in pieces (3 cm)600 g
-
dried apricot, pitted cut in quarters150 g
-
water80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 tsp
-
toasted pine nuts plus extra for garnish
-
lemons, preferably organic zest and juice2
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)4 sheets
-
icing sugar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
37 g
Energia
1997 kJ /
477 kcal
Gordura
18 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Street Food
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Ratatouille Galette
1 Std. 30 Min
Wafu dressing
20 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 Std. 10 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Miso salmon broth
40 Min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 Std.
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.