Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g onions, cut in halves
- olive oil, for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- ground cinnamon, plus extra for garnish
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breast, skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricot, pitted, cut in quarters
- 80 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - toasted pine nuts, plus extra for garnish
- 2 lemons, preferably organic, zest and juice
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1997 kJ / 477 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 37 g
- Gordura
- 18 g
- Fibra
- 8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Paella
30 min
Stone fruit galettes
50min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Shrimp and Crab Stack
25 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Beef Noodle Pho
45 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Lobster Bisque
1h 50 min