Dispositivos e acessórios
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
Preparação 20min
Total 35min
6 portion
Ingredientes
-
extra virgin olive oil140 g
-
hard-boiled egg4
-
Serrano ham cut into pieces100 g
-
garlic clove1 - 2
-
tomato, ripe cut into pieces995 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs, dried white (from day old bread)140 g
-
vinegar30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1050 mg
Proteína
12.7 g
Energia
1690.9 kJ /
404.1 kcal
Gordura
28.9 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
23.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Moussaka Wraps
50min
Kimchi Tofu Soup
35min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min