Dispositivos e acessórios
Butternut Squash and Ginger Soup
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil15 g
-
ginger, fresh2 cm
-
butternut squash cut into pieces395 g
-
potato cut into pieces100 g
-
cashew nut, raw raw60 g
-
salt1 tsp
-
white pepper, ground2 pinches
-
water735 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.3 g
Energia
761.6 kJ /
182 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
21.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cozy Soups
10 Receitas
Canadá
Canadá
Your Cookidoo® 2025 - Souper Star
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Leek and Potato Soup
40min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Three Egg French Omelet
30min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Nenhuma avaliação
Spicy tuna dip
5min
Grated Potato Pancakes
Nenhuma avaliação
Hearty Seafood Chowder
1h
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10h 55min
Chickpea soup (Revithia)
Nenhuma avaliação
Roasted Chicken with Vegetables
1h 45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min